Mobirise

Vårt motto - The Maincon Way

Vi ska hålla det vi lovar...

Kvalitet, kostnadseffektivitet, pålitlighet och engagemang är mer än bara vackra ord hos oss på Maincon, vi vill verkligen leva efter den devisen och kundens bästa skall alltid stå för våra ögon. Kundens pengar är viktiga och vårt mål är att kunden skall få så mycket effekt som möjligt av sina investeringar.

Vi på Maincon går därför våra egna vägar, vi ska stå oberoende och vara vägvisarna. Vi ska inte följa efter någon annan, däremot ska vi lära av de goda exemplen och hela tiden vara på tå för att lära oss nya saker, allt i syfte att hjälpa våra kunder på bästa möjliga sätt. Med vår långa erfarenhet av att utveckla interaktiva läromedel så måste vi kunna guida kunden rätt. Huvuddelen av våra konsulter har mer än 10-15 års erfarenhet av branschen.

Vi ska aldrig lova "guld och gröna skogar", men vi ska hålla det vi lovar avseende till exempel kvalitet, leveranstider och budgetar. Vi kan aldrig lova att inte göra några misstag, men vi lovar att om misstag uppstår skall vi se till att de inte upprepas och att kunden hålls skadefri. Vi kan dock lova att kunden skall behandlas professionellt, snabbt och på ett trevligt sätt, det är så vi vill ha det på Maincon.

Henry Jonasson - VD
E-post: henry.jonasson(at)maincon.se
Mobil: 070-686 91 15


Göran Furu - Learning & Performance Consultant
E-post: goran.furu(at)maincon.se
Mobil: 070-686 95 64


Mattias Egriell - Learning Consultant
E-post: mattias.egriell(at)maincon.se
Mobil: 070-300 83 80


Per Anders Bodin - Learning Consultant
E-post: per.anders.bodin(at)maincon.se
Mobil: 070-376 44 80


Henry - Om mig själv

Trots över 50 år kommen och några knä- och axeloperationer på vägen så vägrar jag ge upp. Jag kör fortfarande på med både träning och matcher i mina älskade bollsporter fotboll, tennis, innebandy och golf. Varför kan någon undra, är du inte för gammal undrar andra… Skälet är helt enkelt att det är så roligt och då ”blir det av”. ”Tråkigare” träningsformer hittar jag alltid ursäkter att komma undan… Tidigare var jag även aktiv tränare för mina tre pojkar i dessa sporter men nu är pojkarna så stora att andra har ”tagit över”, vilket innebär att jag fått mer tid till eget sportande!
I övrigt så är jag ett stort fan av rockmusik och är en flitig nyttjare av Spotify, lite tragiskt dock att den gamla skivsamlingen därmed mest står och samlar damm. Helgerna blir det en del filmtittande då hela familjen är lite av filmfreaks. TV-serier, främst från HBO och Netflix, står också högt på agendan. Att avsluta dagen med ett glas vin eller en maltwhisky till sportnytt eller en engelsk TV-deckare är inte så dumt, man kan även kalla det livskvalitet. 

Göran - Om mig själv

Jag och min familj bor på en gård några mil utanför Östersund och det tar ungefär 30 minuter från dörr till dörr mellan hemmet och jobbet. Jag tycker att det är helt perfekt. När jag åker hem från jobbet finns tid för reflektion och bearbetning, vilket gör att jag kan släppa det när jag kommer hem och därmed ha fokus på fritid och familj.

Som konsult är det ofta långa dagar framför datorskärmarna och det känns då extra skönt att kunna växla om helt när man kommer hem. Starta traktorn och snöröja, ta 4-hjulingen till skogen antingen som ren rekreation eller arbete, en utflykt med snöskotern och packa in familjen i släden, ta en tur med båten och bada.

Att vakna på morgonen med utsikt över Oviksfjällen – Storsjön – Åreskutan och veta att jag har en dag med nya utmaningar är en vardagslyx som verkligen ger mig äkta livskvalitet.

Göran - Om mig själv

Mattias - Om mig själv

Älskar friluftsliv i allmänhet och vinteraktiviteter i synnerhet. För ett tiotal år sedan bytte jag därför uppväxtårens sydliga bräddgrader kring Göteborg mot mer fjällnära terräng i Jämtland. Valet av norrlänsk ort var ganska enkel eftersom hälften av mina rötter återfinns här.
Bygga upp en ny tillvaro tar dock lite tid i anspråk, byggt hus och skaffat kotte är det jag har lyckats med hittills och hoppas numera få mer tid över till det ovan nämnda, gärna i sällskap med familjen.

Per Anders - Om mig själv

Mycket tid och kraft läggs givetvis på barn och arbete, båda viktiga delar i livet.
När egen tid finns spenderas den ofta med att utforska och uppleva, gärna med natur och äventyr.
Stora delar av höstarna tillbringas i skogen på jakt efter älg men även annat vilt så som hare, orre och tjäder.

Min stora passion finns hos dykning. Intresset kom tidigt efter att ha sett Cousteau och hans Tysta värld. I samband med resor runt om i världen står alltid dykning högt på önskelistan. Att få sväva viktlös i den tysta världen under ytan är en aldrig sinande källa till upplevelser.
Började tidigt träna olika former av kampsport och efter att ha letat i många år hittade jag min form i Aikido. Här tränas enbart försvarstekniker och syftet med träningen är både självförsvar och att uppnå harmoni och smidighet, att öva koncentration och styrka – fysisk såväl som mental. Aikidon skiljer sig från andra idrotter genom att den inte innehåller något tävlingsmoment.